Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Αναβάθμιση του Blog Κουνέλια: Κατοικίδια Ζώα..Αγαπητά Μέλη και Αναγνώστες,

μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να αναβαθμίσω το Ιστολόγιο: Κουνέλια: Κατοικίδια Ζώα.. μεταφέρωντάς το στην WordPress.

Φυσικά, αυτό δεν επηρεάζει όλους εσάς αφού, όσα άρθρα έχουν αναρτηθεί απλώς θα μεταφερθούν σταδιακά σε μια άλλη Κοινότητα Δημοσιεύσεων, όπου πιστεύω πως θα συνεισφέρει σε μια καλύτερη φιλοξενία και υποστήριξη.
Φυσικά, σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την Blogger, η οποία με φιλοξένησε τα τελευταία 8 χρόνια χαρίζοντάς μου αρκετές δυνατότητες.

Παρόλο αυτά, επειδή ο προσωπικός μου κόπος (έρευνα και μελέτη) αλλά και η αγάπη μου γύρω από το συγκεκριμένο Blog είναι μεγάλη, επιθυμώ να προσφέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο στόχος μου είστε όλοι εσείς, που με ακολουθείτε και με εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια και, φυσικά, ο απώτερος σκοπός και η φιλοσοφία μου γύρω από αυτό το Ιστολόγιο ήταν και παραμένει ίδια: η συνεισφορά μου για την κατανόηση και τον καλύτερο τρόπο διαβίωσης μεταξύ ανθρώπων και κουνελιών.

Όσοι θέλετε, μπορείτε να με ακολουθήσετε στο καινούργιο Blog της WordPress, με το όνομα: Greek Bunny House.com, το οποίο θα παραμείνει κάτω από την δική μου αποκλειστική διαχείριση, ακολουθώντας ίδιο στόχο και φιλοσοφία.

Στο καινούργιο Blog, οι ακόλουθοι θα έχουν την δυνατότητα:
  • να προσθέτουν σχόλια,
  • να με ακολουθήσουν μέσω Twitter
  • να με ακολουθήσουν μέσω Google+
  • να επικοινωνήσουν μαζί μου (για οποιαδήποτε ερώτηση-απορία-βοήθεια) στο παρακάτω Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
greekbunnyhouse@gmail.com
(εδώ να τονίσω πως τα σχόλια δεν είναι μέρος διατύπωσης αποριών!
Γι' αυτό τον λόγο, άλλωστε, δημιούργησα το παραπάνω email)

Όσα φιλοζωικά περιοδικά, άλλα sites και Blogs συλλέγουν πληροφορίες μέσα από τις αναρτήσεις μου, χωρίς να θέλω να δείξω ασέβεια (γιατί καταβάθως με τιμάει η προτίμηση σας στο δικό μου Blog έναντι κάποιου άλλου), ΑΠΑΙΤΩ να αναφέρεται η πηγή των πληροφοριών σας, χρησιμοποιώντας το τίτλο και το link της WordPress: Greek Bunny House.com
Η διαδικασία μεταφοράς των αναρτήσεων θα γίνει σταδιακά ώστε να υπάρχει το περιθώριο μιας καλής και σωστής οργάνωσης για την διευκόλυνση όλων.


Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας!
 Επίσης, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείχνετε μέσα από τα email σας..
Να είστε όλοι καλά!
(χμμ.. κυρίως τα κουνελάκια μας!)
Οπότε, δεν χανόμαστε! See you in WordPress!
 
Με αγάπη,
Foxy